Blommor till Begravning

När en anhörig eller nära vän går bort är det svårt att ta ett sista farväl. Interflora Blomsterhjärtat hjälper er med en minnesvärd begravning för att hylla den som gått bort.

Att använda blommor på begravning gör ceremonin både vacker och ger ett värdigt avslut.

Det kan vara mycket att tänka på och känslosamt när det kommer till begravningar. Vi vill göra det så smidigt och lätt som vi kan för dig att välja blommor till begravning.

Det vanliga är att man som närmast anhörig beställer en kistdekoration som ligger uppe på kistan eller en urndekoration vid urnan. Denna kan ofta kompletteras med en krans, hjärta eller en begravningsdekoration som ställs framför. Detta gör man enklast genom oss. Begravningsgästerna brukar vanligast beställa en begravningsbukett eller en begravningsdekoration. Alla som går fram och tar ett sista farväl lägger en handbukett på kistan.

Vi levererar blommor till begravning i Mjölby och Mantorp med omnejd och ser till att blommorna levereras till kyrkan i god tid innan begravningen. Om du vill skicka begravningsblommor till andra städer i Sverige hjälper vi dig att förmedla till våra skickliga kollegor runt om i landet som tillhör Interflora. Kondoleansblommor skickar man till de närmast anhöriga i den svåra stunden för att visa omtanke och kärlek.

Du kan beställa blommor till begravning på fyra olika sätt, att du kommer till oss på Interflora Blomsterhjärtat på Kungsvägen 59 i Mjölby, ringer oss på 0142-21045, mejlar blomsterhjartat@gmail.com eller beställer digitalt via funktionen "Beställ online" nedan.

Beställ online

Begravningsblommor